Slots med annorlunda teman

Det finns fantastiska speltillverkare som är riktigt grymma på att skapa unika slots. Detta innebär att det finns en salig mix av slots varav vissa är mer annorlunda än andra. Att ett spel har ett annorlunda tema gör det hela inte bara mycket roligare för spelare, men också att det fastnar lätt på minnet eftersom det sticker ut från mängden – ett spel man aldrig glömmer med andra ord. Speltillverkarna har säkert haft detta i åtanke vid skapandet av ett flertal spel!

Cyrus the Virus – ett slot med bakterier och baciller i en något slajmig miljö. Låter kanske avskräckande, men sanningen är att själva spelplan och symbolerna gör det hela roligt med de animerade bakterier i ett uppiggande färgschema. Det är helheten som gör hela spelet mycket trevligt, och mycket annorlunda.

Devils Delight – ännu ett slot med ett annorlunda tema. Här är det djävulen, liemannen och andra varelser man kan tänka sig finns där nere i helvetet. Ett minst sagt annorlunda tema men skapat med glimten i ögat. Det är inte på något sätt stötande, mer gulligt animerat och såklart med ett starkt färgschema.

When Pigs Fly – precis som det låter, grisar som flyger – helt klart annorlunda. Detta är ett komiskt och lekfullt spel där du får träffa på ett gäng grisar som med en rymdraket ska ta sig till rymden i jakt på kosmiska vinster. Det är precis som att se en tecknad film och hela spelupplägget kan inte liknas med en klassisk spelautomat men ändå lätt att förstå sig på. Färgglad är den och framförallt de söta små grisarna och de andra symbolerna mycket snyggt animerat.

EggOMatic – en mycket välarbetad och snyggt animerad slot, med ett unikt tema. Hönor, tuppar, kycklingar och ägg som alla är robotiserade. När du kliver in i äggfabriken kommer du se att äggproduktionen stannat upp, men herr robot-tupp har givetvis en lösning på detta – maskinen EggOMatic. Det är ett riktigt roligt slot detta, och med dess unika tema gör den det till allt annat än tråkigt.