Klassiska spelautomater

Vi har under 20 års tid om inte längre kunnat spela på nätet och det är inte så underligt att vissa spelautomater blivit klassiker redan. Vem minns inte den enarmade banditerna som fanns på Finlandsfärjorna under en period. jack Vegas är en annan klassiker som länge ställdes upp på restauranger och nattklubbar runt om i vårt avlånga land.

Idag så ser det annorlunda ut, det mesta av spel har flyttat ut på nätet. Utbudet har också förändrats till massor med olika typer av spel. Vi har de klassiska bordsspelen som roulette, black jack och poker men också en del spelautomater har blivit riktiga klassiker.

Starburst

Ett av de mest spelade spelen online är Starburst, ett relativt enkel spel där det inte alls behövs några förkunskaper utan du kommer snabbt igång att spela. Välj vilken insats du vill spela för och börja snurra. Det kan ge dig rätt så bra med pengar tillbaka. Det är ett bra nybörjarspel för dig som inte spelat så mycket.

Jackpottspelen

Något som ofta lockar är de så kallade jackpottspelen, speciellt de med progressiv jackpott. Det innebär att spelet som finns flera olika casinon bygger upp en jackpott. Ju fler som spelar desto högre jackpott blir det. Ett populärt jackpottspel just nu är Mega Moolah. Mega Fortune är en annan som vi kan kalla klassisk bland dessa jackpottspelen.